31 Ağustos 2011 Çarşamba

Hayranlık Olunan Gözler...

Hasan, inanılmaz etkileyici bir çocuk. Sıradan güzel çocuklar gibi değil, sadece hayran bırakmıyor, sevimlilik değil, baktıkça bakasın geliyor ve etkiliyor. Cool duruşu, kimseye pas vermemesi de ayrı. Yani bu ilk fotoğraf nasıl bir andı hatırlamıyorum bile:) Bakanı dehşete düşüren çocuk,umarım daha çok fotoğrafını çekme fırsatım olur. Eminim sizde çok etkilendiniz!!!











Bahar Geldi Demişken!!!

Yine bir Yıldız Parkı'nda yıldız günü:) Çalışması güzel modellerden biriydi İrem'de. Çünkü çok mutlu, poz verirken, karşımda öylece durmayan modellerden, çekim sırasında tamda benim istediğim gibi, gözümün içine bakmıyor uzaklara bakıyor. Kahkahada, hüzünde yakışıyor yüzüne. Ayrıca her çekimde bu kadar fazla öne çıkan fotoğrafım olmuyor. Buda o çekimlerden biri. Budur değilde. bu kareler çok iyi dedim. Daha çok beraber çalışacağız eminim:)


















Dünyanın En Güzel Gülen Bebeğidir Sinantoş:)

Gerçekten dünyanın en güzel, en içten gülen bebeği o heralde. Işıl Işıl güler. Senaya aşıktır:) Sünnet fotoğraflarında somurtuk ama yinede karizmatiktir. Onun fotoğraflarını çekmek acayip eğlenceli. Çünkü çok kolay ve çook güzel güler. Ömür boyu hep böyle çok ve güzel güler inşallah:)












Çılgın Kuzenler "Elanur ve Kerem"

Öyle çılgınlar ki gerçekten, bu çekimin başında önce bir güzel kavga ettiler, küstüler konuşmadılar sonra bir güzel sarılıp poz verdiler. Ama normal çocuk kavgası gibi değil bunlarınki. Kocaman insanlar gibi bir trip bir alınganlık, ben onunla poz vermem havaları. Neyse ki ikisi de birbiri olmadan yapamıyor. Ve harika uyumları var. Bukalemun gibi ne desem yapıyorlar. Benim daimi modellerim:)
Son 2 karede 4yıl öncesinden:)















Portreler 1